Jouw MKB bedrijf opschalen terwijl jij meer tijd overhoud.

Je hebt als succesvolle ondernemer van jouw MKB grote ambities, maar je lijkt te worden ingehaald door je eigen succes: je werkt meer IN dan AAN je bedrijf doordat je alle ballen moet hooghouden en brandjes moet blussen. Je mist hierdoor focus, je werkdagen worden steeds langer en je werk/privé balans schever. Je verlangt terug naar het pionieren en bezig te zijn met nieuwe ideeën en concepten uit te werken, oftewel new business development.

Dit is een teken dat je klaar bent voor de volgende groeifase. Waar je het nu als groeipijn ervaart, zie ik het als groeikans om je bedrijf klaar te stomen naar het volgende level te groeien, in omzet, winst & energie!

Hoe gaan we dat doen?

✅ We maken eerst een uitgebreide analyse van de huidige groeifase waarin je je bevindt, welke groeikansen & bottlenecks er liggen en werken een strategie uit om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

✅ Vanuit daar analyseren en optimaliseren we al je bedrijfsprocessen, faciliteer ik samen met jou alle organisatorische veranderingen die nodig zijn en implementeren we samen nieuwe best practices die samen zorgen dat jouw hele operatie als een geoliede machine draait.

✅ We werken aan jouw strategische en persoonlijke leiderschap skills waarmee we een ijzersterke cultuur bouwen binnen je bedrijf waardoor jij misbaar wordt in de operatie

BINNENKORT MEER OP DEZE PAGINA.
Ben je nu al nieuwsgierig geworden hoe we dit samen vorm kunnen geven, plan dan een vrijblijvende kennismaking met me in. Ik leer jou en je bedrijf graag beter kennen!

Blog

De Vijf Groeifasen van bedrijven

Elk bedrijf groeit in fasen. Groei je met je bedrijf naar de volgende fase, dan verandert de structuur, cultuur en winstgevendheid. Dit kan…