HEY JIJ DAAR!

(up-coming) coach, consultant of andere ondernemer die (nog) niet leeft vanuit volledige vrijheid…

Don’t settle for less. Settle for freedom!

Dankbaar dat je hier bent – en ook megasterk van je! Waarom? Omdat dit een duidelijk teken is dat je klaar bent voor een impactvolle verandering. Jij en bovenstaande mensen hebben één ding met elkaar gemeen: jullie dromen van een vrijer bestaan. Op dit moment breng je jouw tijd vooral door binnen vier muren, achter een scherm, binnen de geijkte 09-17u tijden – of wél op jouw voorwaarden, maar te lang zonder resultaat. Zo zonde, want ál je tijd en energie zit erin en je bent geneigd jezelf voorbij te lopen; om jezelf weg te cijferen… om je eigen geluk in de weg te staan.

Je hebt al vaker het signaal gekregen dat het tijd voor verandering is, maar elke keer is daar weer dat ene stemmetje dat je tegenhoudt….

tot vandaag! Want terwijl je dit leest, voel je ‘dit is hét moment, ik ga het écht anders doen.’ En niet alleen, maar met iemand die op hetzelfde punt stond als jij. Die weet waar jij over praat en dit succesvol om heeft weten te buigen naar een winstgevende strategie. Een strategie die haar laat leven in vrijheid, precies zoals zij dat voor ogen heeft.

Juist: een freedompreneur waarop je kunt bouwen. Jouw stok achter de deur die jou inzichten én zelfvertrouwen geeft. Die jou leert loslaten, structureren en bouwen. Bouwen aan een toekomst waar je tot nu toe alleen nog groots over durfde te dromen. Een toekomst die energie en zelfvertrouwen geeft. En niet te vergeten: een groter inkomen dan nu – en dát met de dingen die je blij maken.

De natuur bijvoorbeeld, of het maken van mooie reizen. Het buitenleven en die actieve levensstijl. En het ‘spelende kind’ in jou ‘omarmen’. En ja, je wilt jezelf ook blijven ontwikkelen, want persoonlijke groei is belangrijk voor je.

Vrijheid en onafhankelijkheid dus!

Zodat je niet leeft om te werken, maar werkt om te leven. Want iedereen verdient het om die intrinsieke (kinderlijke) energie de ruimte te geven, zodat creativiteit stroomt.

Hi, ik ben Wendy de Vries, en ik ga je hierbij helpen! Waarom ik me nu pas voorstel? Misschien een beetje de omgekeerde wereld, maar dit verhaal draait om jou en jouw dromen – en wat jij wilt bereiken. Ik ben er om te ondersteunen en om, samen met jou, jouw stip op de horizon te ontdekken. En ja, ook ik stond ooit op het punt waar jij stond, lees mijn verhaal maar eens. Dit maakt dat ik je als geen ander snap – en ook als geen ander kan helpen. Vandaag de dag ondersteun ik als groeicoach en freedompreneur mensen zoals jij naar een vrijer bestaan. Ondernemers, zoals coaches en consultants, die uit hun loondienstleven willen stappen, maar ook gedreven ‘vrije’ ondernemers die stagneren op dat ene, lastige punt. Hoe ik hen help?

Met mijn exclusieve traject:

Freedom Unleashed

Voordat je denkt ‘Daar hebben we er weer zo één’, wil ik alvast zeggen: ik beloof je dat dit niet zo is. Sterker nog, ik heb in de afgelopen twee/drie jaar al tientallen mensen geholpen in de reis naar een vrijer bestaan. Lees de reviews maar. Met Het Groeikompas, mijn zelf ontwikkelde methode, begeleid ik jou…

in 180 dagen naar een succesvolle business…

vanuit je innerlijke kracht, zonder concessies te doen aan je kernwaarden.

Zijn jouw kernwaarden nog niet helemaal helder? Geen zorgen, daar gaan we samen verandering in brengen. Alles zodat jij precies weet waar je naartoe wilt en op welke manier.

Wel wil ik benadrukken:

Jij bent uniek - jouw coachingstraject dus ook

De 180 dagen staan vast, maar de invulling daarvan is helemaal afgestemd op jou, jouw wensen en kernwaarden. We trappen af met een kennismaking en freedom scan – en vanuit daar groeit jouw plan naar vrijheid, onafhankelijkheid en meer omzet. Maximaal maatwerk dus, waarbij ik al die dagen aan je zijde sta. 🙂 Wel is er een aantal onderdelen dat er altijd inzit, die inhoudelijk dus persoonlijk worden ingevuld.

Groeien op jouw voorwaarden?
Als freedompreneur help ik je!

Waarmee precies? Leg ik je uit…

Business strategie

(We zoomen in op jouw wensen en dromen en bedenken samen de beste strategie om jouw stip op de horizon te bereiken. We vertalen dit naar een concreet plan van aanpak waar we diréct mee aan de slag gaan. Actiemodus = aan!)

Lees verder Inklappen

Identiteit

Wat zijn jouw kernwaarden, waar kom jij écht je bed voor uit en wat maakt jouw identiteit ‘eigen’? Met deze input bouwen we een stevig fundament, zodat jij alleen nog keuzes maakt die aansluiten bij jouw ‘why’. Het resultaat? Je trekt klanten aan die jouw ‘zijn’ voelen – en dus helemaal bij je passen.

Lees verder Inklappen

Aanbod & verdienmodel

Ja, je wilt groeien in je omzet, maar wel met een aanbod dat bij je past. We kijken daarom kritisch naar jouw huidige aanbod en verdienmodel en ontdekken hoe we jouw propositie naar een hoger niveau kunnen tillen. Vanuit daar stellen we een schaalbaar authentiek aanbod op, zodat jij kan gaan groeien (in omzet)  – op jouw unieke manier.

Lees verder Inklappen

Marketing & sales vanuit verbinding

We bepalen wie nu echt jouw ideale doelgroep is. Hebben we deze kenmerken helder? Dan gieten we deze in een marketing- en salesplan dat helemaal bij jou en jouw kernwaarden past. Op deze manier trek jij moeiteloos jouw ideale klanten aan, waarbij we focussen op organische marketing en sales vanuit verbinding.

Lees verder Inklappen

Work/life balance

Welke workflow levert jou een glimlach op? Welke manier van werken maakt dat jouw energie, mindset, productiviteit en vitaliteit maximaal met elkaar in balans zijn? je weet wel: die ‘gouden formule’ die zorgt dat jij in alle vrijheid kunt ondernemen – en óók nog geniet van de dingen die jou gelukkig maken? Let’s find out, en natuurlijk: let’s make it work!

Lees verder Inklappen

Bezield leiderschap

Wil je succesvol ondernemen, dan is het belangrijk dat je hart en ziel in je onderneming zitten. Juist: bezield leiderschap. Ik coach jou op growth mindset, discipline en doorzettingsvermogen, waardoor we de voor jou ideale routine creëren. Denk aan: focus en het stellen van de juiste prioriteiten. Dit doen we met het 80/20 principe. Het resultaat? Je behaalt je professionele én persoonlijke doelen – helemaal in balans.

Lees verder Inklappen

Heb ik jouw aandacht én ben je klaar om die succesvolle stap naar vrijheid, onafhankelijkheid en meer omzet te zetten?

Laten we aftrappen met een vrijblijvende kennismaking en bijpassende freedom scan! Samen ontdekken we of we een match met elkaar zijn, om zo succesvol en leuk van start te kunnen gaan! Ook ben ik heel erg benieuwd wie je bent, wat jouw unieke verhaal is en wat je dromen zijn. Voel jij deze werkwijze en ben je klaar om die spreekwoordelijke deur naar vrijheid open te zetten? Let’s connect, ik kijk er naar uit om van je te horen. 🙂